Sukladno zakonskim propisima svaki subjekt u poslovanju s hranom mora osigurati izobrazbu djelatnika čije aktivnosti mogu utjecati na sigurnost hrane – odnosno onih djelatnika koji rukuju s hranom.
Nastavno na navedeno, Udruženje obrtnika Rijeka za svoje članove – trgovce i ugostitelje koji posluju s hranom i njihove djelatnike, organizira jednodnevnu edukaciju na temu HACCP koju će održati Voditeljica Odsjeka za higijenski-epidemiološki nadzor i uzorkovanje Epidemiološkog odjela Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, Mr. Vedrana Jurčevič Podobnik, dipl.ing.
Edukacija će se održati u četvrtak, 24. studenog s početkom u 10,00 sati u Edukacijskom centru Udruženja, Vukovarska 21. Predviđeno trajanje edukacije je 2 sata (10,00 – 12,00 sati).
Udruženje obrtnika snosi ukupni trošak edukacije pa je ona za obrtnike i njihove djelatnike BESPLATNA, a po završetku iste svaki će polaznik dobiti potvrdu o prisustvovanju.
Zbog ograničenih kapaciteta, molimo da najavite svoje prisustvovanje najkasnije do utorka, 22. studenog.



